Deelname 2023 (UITVERKOCHT!)

Natuurlijk wil je meedoen aan dit geweldige festijn! Schrijf je nu in ! Klik op deze link

Hieronder kan je je online inschrijven voor de 10e editie Bourgondische Rotary Santarun op zaterdag 16 december 2023. Je ontvangt via de e-mail een bevestiging van je inschrijving. Bewaar deze bevestiging goed. Je hebt deze nodig om je Kerstmanpak met startnummer op te halen op de Kerstijsbaan (Het Bergs Winterparadijs) voorafgaand aan de Santarun. Ophalen kan vanaf dinsdag 12 december 2023.

Er zijn 3 mogelijkheden om deel te nemen aan de Bourgondische Rotary Santarun:

  1. “4Kids!”. Voor € 11,- kunnen kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan de Bourgondische Rotary Santarun. Onderweg zijn er hapjes en alcoholvrije drankjes. Na afloop kan je in je Kerstmanpak schaatsen op de Kerstijsbaan. Schaatsen neem je zelf mee of kan je ter plaatse huren.
  2. “Run & Fun! (13 tot 18 jaar)”. Deelnemers van 13 tot 18 jaar doen voor € 15,- mee aan de Bourgondische Rotary Santarun. Onderweg zijn er verschillende stops om op te warmen, met je vrienden te chillen, vrienden te ontmoeten en bij te kletsen. Er zijn diverse hapjes en alcoholvrije dranken. Na afloop ben je in je Kerstmanpak welkom op de Kerstijsbaan voor de Après-ski Party.
  3. “Run & Fun! (18 jaar** en ouder)”. Voor € 22,– neem je deel aan de Bourgondische Rotary Santarun. Onderweg kom je niets tekort om met je vrienden, familie of collega’s deze Santarun tot een echt feest te maken. Er zijn diverse stops om “bij te tanken” en met elkaar bij te praten. Na afloop ben je in je Kerstmanpak van harte welkom op het Après-ski Feest op de Grote Markt.

**) Als peildatum voor de leeftijd geldt zaterdag 16 december 2023.


KERSTMANPAK, MUTS EN MEDAILLE

Alle deelnemers ontvangen voor de start een echt Kerstmanpak met toebehoren en een startnummer. Na afloop is er voor iedere deelnemer een mooie medaille.

OPHALEN KERSTMANPAK

Alle Kerstmanpakken zijn vanaf dinsdag 12 december 2023 af te halen op de Kerstijsbaan (Het Bergs Winterparadijs).

Het is belangrijk dat je een kopie van de inschrijfbevestiging bij je hebt, wanneer je jouw Kerstmanpak en startnummer op gaat halen

Schrijf je nu in ! Klik op deze link